Jag har registrerat mig och nu får jag en massa olika lotterirelaterad e-post.

Det är viktigt att poängtera att din e-postadress kan hittas (samlas upp) av spammare vid många olika intervaller, men att vår registrering är helt säker .

Om du börjar ta emot e-post från konstiga källor när du registrerar dig hos oss bör du ha i åtanke att din e-postadress kan ha äventyrats på många olika sätt.

Det vanligaste är via e-postspindlar

"En spindel" eller "sökrobot" är en term som används för att beskriva ett program som samlar data från Internet. Programmet skannar bokstavligen tusentals webbsidor per sekund i sitt sökande efter olika typer av data, och samlar in allt till en databas för en eventuell spammare. Data omfattar e-postadresser, telefonnummer, namn, adresser och mycket mer.

Populära ställen för spindlar omfattar sociala nätverks webbplatser (där privatlivet inte är under kontroll), diskussionsforum och IRC och oprioriterade chatt gateways.

Alla dina personuppgifter som lämnas till oss hålls perfekt säkrade , åtskilda från det offentliga Internet. Du kanske vill läsa mer om spindlar i denna Wikipedia post. .

Spyware kan också vara boven i dramat

Alla spyware på din dator lagrar information om de webbplatser du besöker. Spyware installeras i smyg på en dator och tar delvis kontroll över användarnas interaktion med datorn utan användarens medgivande. Detta är anledningen till att många av spam e-posterna kommer att innehålla information som är av särskild betydelse för dig.

Enkelt uttryckt, spyware installerat på din dator kan avlyssna uppgifter som lämnats till Internet eller ens användas på din dator. Det kan spara dessa uppgifter och skicka den till en spammare för användning eller försäljning till andra spammare.

Vi rekommenderar starkt att installera välrenommerade anti-spyware på din dator. Vid beslutet av vilket anti-spyware att installera, vänligen undersök detta väl. Vi rekommenderar "Ad-Aware", "Spybot Search & Destroy" eller "Windows Defender". Ditt antivirusprogram kan också ha en anti-spyware komponent.Du kan enkelt söka på Google efter alternativ.

Support Rating SRC Comodo Underage

Användarvillkor | Integritetspolicy
Denna webbplats ägs och drivs av Secure View Services Limited, 3:e våningen Methonis Tower, 73 Archbishop Makarios Avenue, Cypern, under en spellicens tillhörande dess holdingbolag, Play UK Internet, N.V.

PlayUKinternet och dennes associerade varumärken/brands arbetar som en oberoende lottinköpservice och är inte associerade med The National Lottery, MUSL, eller Camelot Plc, och inte heller med något annat företag med liknande service.

© 2018 Play UK Internet N.V